lørdag den 16. august 2008

Stor eller lille?

Når man får en killing i huset sker der ting og sager – også med den ”store” kat! For det første kommer han med ét til at virke meget stor! Vi gik ellers og snakkede om, om han nu var blevet så stor, som vi håbede på? Eller kunne vi mon regne med, at han stadig kunne nå at blive lidt større, selvom han er blevet 14 måneder?

Set ved siden af den lille 14 uger gamle spirrevip bliver han imidlertid lige pludselig meget, meget stor og al snak om, at han nok var en kende ”klein i det” er forstummet – i hvert tilfælde for nu.

På samme tid bliver han imidlertid på mange måder lille igen. For første gang i måneder beskæftiger han sig eksempelvis med pelsmus, små bolde og lignende legetøj. Det startede i den første uge, hvor han på vej ud af stuen spankulerede demonstrativt hen over gulvet og huggede den lilles yndlings-pelsmus med i munden på vejen. Derefter ”hjembragte” han stolt sit bytte til hans soveplads i soveværelset.

Senere hen, hvor de for alvor begyndte at farte rundt, og noget af magtkampen ind i mellem blev til leg, kunne man pludselig se dette noget komiske syn: en meget stor kat i en ikke så stor papirspose, han havde erobret fra den lille.

Og pludselig var den store kat ikke så stor alligevel…

Ingen kommentarer: