mandag den 25. august 2008

Den man elsker, tugter man…?

Og inden nogen nu forfalder til at mene, at det er synd for den stakkels lille misling, skal det skyndsomt understreges, at det er ren selvforsvar, den store er ude i.

Vores store lidt reserverede hanmis har nemlig fået sig den mest glødende og intense tilbeder, der nærmest ikke kan finde på bedre at bruge dagen til end at rende efter ham og angribe ham. Man kan vel nærmest sige, at han har fået sin helt egen ”Stalker”.

Det lyder måske glamourøst, men i praksis betyder det vist bare, at den stakkels Telly bruger en stor del af sin tid lige nu på at føle sig som jaget vildt. Bedst som vi gik og var bekymrede for, om den lille nu ville blive lidt udsat, når han skulle til at bo sammen med den store, så viste det sig at være helt omvendt.

Faktisk synes vi ind imellem det er så synd for Telly, at vi overvejer, om man mon kan udtænke en hylde så højt oppe - og så svær at ”erobre” - at han i hvert tilfælde et stykke tid endnu vil være fredet bare et enkelt sted i huset. Men eftersom hylden i bedste fald er en meget kortvarig løsning, kommer han nok til at løse problemet selv.

Samtidig undrer alle sig over, at den meget store kat ikke kan få sat den lille på plads så grundigt, at han lader ham i fred bare noget af tiden. Men ak nej – den tid er ovre. Hvor han i starten kunne blæse den lille et hvæs, der næsten sendte ham et døgn tilbage i verdenshistorien, så nøjes han nu med at fortrække – og det helst inden den lille har fremprovokeret endnu en ”slåskamp”.

Sågar hans madskål forsvarer han ikke; så kommer den lille forbi og synes, han bør have, hvad den store har, så får han det – alt imens den store bare sidder og kigger på, han guffer det i sig!

Måske konklusionen må være, at det er meget godt, at den stores vigtigste opgave her i livet er at være en hygge-mis, der bliver forkælet og serviceret på alle måder… og passet lidt på, når den lille er for bisset ved ham. Så kan man jo altid sende et fromt ønske ud om, at han ”mander” sig op, og får sat sig lidt grundigt i respekt en dag, hvor han ikke har alt for travlt med at passe sit job som hygge-mis.

2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hahaha...genialt billede Susanne!
Jeg vil da mene, I har brug for en killing mere, så stakkels Telly kan få lidt fred *grin*.

Susanne sagde ...

Narh...vi stopper vist ved to - uanset hvor smukke, de små blå hunkatte er. Ellers kommer vi lidt for tæt på lige så godt at kunne bytte rækkehuset for et katteri i et hus på landet med det samme:-)