onsdag den 7. januar 2009

Black Moon

Jeg tog idag et par billeder af vores lille kat, Black Moon, der til dagligt kaldes Mivsen. Meget opfindsomt :-) Mivsen er jo vores kat nummer 2, og han er fuld af spilopper. Billederne taler vist for sig selv:





fredag den 2. januar 2009

Mehmet har det åh så dejligt!


I starten af december, hentede vi Red Horse hjem. Vores datter navngav hende Mehmet :) Og selv om hun er en sibirisk hunkat passer det tyrkiske drengenavn perfekt. Mehmet tilbragte de første par timer i det nye hjem under sofaen. Men det var så også det! Mehmet er udpræget selskabskat og ynder at invadere ungernes legetøj - mens de leger med det. Nyder kæl og nus og smyger sig selv om vores søn, som ellers ikke er så forsigtig. Vores datter derimod har lært, hvordan man hygger med en kat - så hende flygter hun ikke fra. Men vores søn kan blive for meget, og så søger Mehmet ro i hendes kurv, på en stol eller et andet sted, hvor hun kan ligge højt eller i skjul.

Mehmet er en meget madglad kat og tigger så snart vi nærmer os køkkenet. Vi prøver dog at stå lidt imod med lækkerierne - hun har jo altid tørfoder.

Mehmet stortrives og vi nyder hende :)