torsdag den 25. september 2008

Bonus-Peter

Vi har gemt ham godt, men den kvikke observatør har nok spottet ham på et par af vores billeder på hjemmesiden. Peter her er søn af Jack og Marya, og blev født i starten af juli. Desværre nærede Marya ikke de store moder-følelser for sin eneste killing, og efter få dage var pasningen af ham totalt overladt til Varvara, som havde et 6 dage gammelt kuld.

Hun har til gengæld også passet meget godt på ham, og han er blevet en lille sortmasket skønhed. Peter fylder 12 uger i dag, og flytter til Norge meget snart.

onsdag den 10. september 2008

En "stinker" i fars sko!

Hvor er det sjovt, at killinger instinktivt bare véd, at råt kød og fisk er lækkerbiskner, allerede inden de smager det for første gang. Vores Ippo er bestemt ingen undtagelse. Han nærmest sitrer, når han får fært af den slags. Det er nok noget af det hyggeligste, og hele familien nærmest står på nakken af hinanden for at få lov til at introducere ham for den slags ting første gang. Ungerne har nøje styr på, hvis tur det er til at give ham noget.

Nå ja – og så er han i øvrigt helt syg med de der små stinkende tørfiske-ting, man kan få fra Olivers, som vi fik et par små poser af sammen med Telly sidste sommer. De var aldrig noget stort hit ved ham, men Ippo kan bruge timer på at jagte hans ”stinker” rundt i huset.

På det sidste er han begyndt enten at putte dem i vandskålen eller gemme dem i sin "fars" sko!!! Sidstnævnte ikke det mest populære hos skoens ejer, men ungerne og jeg er selvfølgelig helt kvæstede af grin over sætningen ”en stinker i fars sko”, når han sidder på køkkenstolen om morgenen og kommer med sjove udbrud over at finde gnaskede snaskede tørfiskestykker i sin sko. Knap så sjovt er det naturligvis, når han gemmer dem i sin "mors" seng!!


Kan man fortænke en misling i at elske sådan en størrelse 48 eller deromkring til at lege i?